Plakletters type: Consolas

P4281
Koop nu
  • Beschrijving

Het bestellen van losse letters is erg eenvoudig. Voer uw gewenste karakters in, de uitvoering, de hoogte en de kleur en het totale aantal karakters. Wij snijden deze voor u, voorzien ze van applicatiefolie en sturen ze op.


De letters worden niet los van elkaar maar op een applicatiefolie aangeleverd, en als een sticker aangebracht.

Voor het beste resultaat en een probleemloze en duurzame hechting is een goede voorbereiding een vereiste. De ondergrond moet met bijvoorbeeld spiritus of een ruitenreiniger goed schoon en vet vrij gemaakt zijn en mag geen siliconen bevatten.

Er bestaan twee methoden voor het aanbrengen van vinylletters:

  • de zogenaamde 'droge' en 'natte' methode.

Bij verreweg de meeste applicatie's zal de 'droge' methode de snelheid van de werkzaamheden bevorderen en de beste resultaten opleveren. De voordelen van de 'droge' methode zijn een snellere afwerking, zoals het verwijderen van de applicatietape, en een betere controle over de hechting.

Bij de 'natte' methode wordt eerst de ondergrond met een plantenspuit licht beneveld ( aan het water kan een enkel druppeltje Dreft worden toegevoegd ). Dit heeft bij grotere oppervlakken het voordeel van repositioneren. Wacht met het verwijderen van het aplicatietape een 30 tot 60 minuten zodat de lijmlaag een kans krijgt om een goede hechting op te bouwen. Voor beide methoden geldt dat na een week de lijmlaag geheel is uitgehard en een optimale hechting is verkregen.

Aanbrengen stickers