in prijs verlaagd

Roll Banner Budget Banner 510 compleet div.maten

P4047
Bestel
  • Beschrijving

prijs inclusief print op zeil, geschikt om een paar keer te gebruiken.

Kies uit diverse formaten roll-up banners passend bij de plek en ruimte. Of je nu kiest voor een variant met een breedte van 85,100 of 120 cm, dankzij het handige systeem en de draagtas neemt je de banner gemakkelijk mee naar elk evenement.
Zet gemakkelijk jouw roll-up banner op Een roll-up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll-up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.
Alternatieven voor roll-up banners Een opvallend en verlicht alternatief is het Pixlip Go frame. Zoek je naar een groter oppervlak voor jouw boodschap, kijk dan eens bij het assortiment beurswanden of textielframes. Bovendien bieden we met de L-banner en X-banner een voordelig alternatief.
Een roll-up banner kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Hoe dan ook: hiermee promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. De roll-up banners kunnen keer op keer gebruikt worden. Diverse modellen, formaten.