Privacy & Disclaimer

Privacy & disclaimer
Uw Privacy en Veiligheid
Aangezien uw privacy belangrijk voor ons is, heeft De Plakletter deze privacy-webpagina ontworpen, zodat u beter begrijpt hoe uw persoonlijke informatie op De Plakletter.nl gebruikt wordt. Lees deze pagina zorgvuldig door en neem contact met ons op via Info@De Plakletter.nl wanneer u vragen of problemen heeft.
Registratie
In bepaalde gevallen kan De Plakletter u vragen zich te registreren en persoonlijke informatie te geven zoals uw naam, adres en andere registratie-informatie, bijvoorbeeld wanneer u producten koopt in de De Plakletter Store of op een pagina inlogt waarvoor autorisatie vereist is. De Plakletter kan ook financiele informatie verzamelen om producten en diensten die u on line gekocht of verkocht heeft, te verwerken.
De Plakletter gebruikt deze informatie om u te helpen diensten of informatie snel te vinden op De Plakletter.nl, zodat wij website-inhoud kunnen creeren die het relevantst voor u is, en u van onze producten, speciale aanbiedingen, informatie en andere diensten op de hoogte kunnen houden.
Besluit u zich niet te registreren en deze informatie niet te geven, dan kunt u een groot deel van de site De Plakletter.nl toch nog gebruiken. U heeft echter geen toegang tot gebieden die registratie vereisen.
Privacy
De Plakletters lijst met geregistreerde gebruikers wordt NIET ter beschikking gesteld aan organisaties en/of derden. Uw registratie gegevens worden beveiligd en opgeslagen voor gebruik op de website van De Plakletter.
Veiligheid
Uw persoonlijke registratie en gebruikers gegevens (bestellingen, berichten etc.) wordt door De Plakletter opgeslagen en optimaal beveiligd in De Plakletters database. Deze database is alleen toegankelijk voor De Plakletter en en niet voor derden. De Plakletter gebruikt deze gegevens strict om uw informatie te kunnen verwerken.
Wanneer De Plakletter informatie over u of uw sessie ontvangt, kunnen wij deze informatie gebruiken voor onderzoek of ter verbetering van onze site en de diensten die wij bieden.
Dank u voor uw belangstelling in De Plakletter en onze producten.